СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА НА СЛАВЈАНКА ПЕТРОВСКА ЗА МАСАКРОТ КАЈ ВЕЈЦЕ – ТРЕБА ДА МУ СЕ ИЗВИНИ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД!!!

Крајно несериозна и уште повеќе неодговорна е изјавата на министерката за одбрана Славјанка Петровска во која тврди дека бранителите во заседата кај Вејце загинале затоа што ВМРО ДПМНЕ во 2001 […]

Мицкоски до Ахмети: Денес најзвучно се говорат имињата на 8 бранители кои во 2001 во Вејце беа ѕверски убиени

ДУИ секогаш, буквално секогаш кога краде највеќе, се прикрива со национални и етнички теми. А денес тие се прикриваат зад завесата Европа. И додека устите им се полни со Европа, […]

ПОКЛОН ПРЕД МАЧЕНИЦИТЕ НА НАЦИЈАТА – изјава на МК од Вејце

Вчера беше одбележана годишнина од крвавиот масакар врз осум припадници на безбедносните структури на Македонија од страна на терористичките банди на учк. „ПОКЛОН ПРЕД МАЧЕНИЦИТЕ НА НАЦИЈАТА!“ е изјавата која […]