СРПСКАТА црква објави војна на цела Југославија

Нова провокација од бачкиот психопат Иринеј Буловиќ. Србија е од Кајмакчалан до Соловенија, секаде каде живее српско население. Нешто во стилот на злосторникот Слободан Милошевиќ. Оваа изјава на Буловиќ, кој […]