ТРАГЕДИЈА: СДСМ верни до гроб на бугарскиот конзул, бараат промена на Устав

Старо новите кадри на Таче, екипата која го презема СДСМ е онаа која е верна до гроб на бугарскиот конзул во обид Орце Камчев, кој е поранешен висок функционер на […]