ШАМАРИТЕ од Богојески, ги утепа бугарските историчари

Петар Богојески, промоторот на граѓанската политичка платформа Македонски концепт на својата официјална фан страна објави повик до сите бугарски историчари. Повик до сите историчари од БУГАРИЈА!!! Ако најдете само еден […]