АЛБАНИЈА поради ова НЕМА да влезе во ЕУ пред Србија

Албанија без разлика дали ќе добие одвојување од Македонија од заедничкиот „пакет“ за почеток на преговори со ЕУ, нема да влезе во унијата додека не се затвори косовското прашање, односно […]