Кој навистина ја демантира ДАНЕЛА за БРТ?

Кој навистина ја демантира Данела, ЕБОР или СДСМ?! СДСМ преку соопштение вели дека Арсовска е демантирана од Европската банка, БРТ е издржан и еколошки проект. Во прилог на Соопштението  нема  […]