ДОБРО УТРО од Аматерката со моменти пред тонење

ПОСЛЕДНИТЕ МОМЕНТИ ПРЕД ТОНЕЊЕ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Откако се прошири веста дека бродот ќе потоне, екипажот ги спушти спасувачките чамци и го напушти. Во секој […]