Од морални причини директорот на „Водовод“ во Бор поднесе оставка поради убиството на малата Данка

Директорот на Водовод во Бор, Горан Павиќ, поднесе оставка откако работниците на ЈП „Водовод“ С.Ј и Д.Д., поради основано сомнение дека ја убиле Данка Илиќ, беа уапсени, пренесуваат медиумите. „Од […]