Најново: Рackoлот во CДCМ продолжува

Битката во СДСМ помеѓу заевисти, почитувачи на „северна“ и бранковисти кои одбиваат да ја користат „северна“ се продлабочува. Градоначалникот на Карпош Богоев, признат како „бранковото дете“ во СДСМ, му забо […]

Заев чисти бранковисти пред локални

Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, е познат кадар на Бранко Црвенковски, поранешниот лидер на СДСМ. Тој е познат како бранковото дете од градоначалниците на СДСМ. Токму тоа е прилината […]