ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се обединија

Се почесто сретнуваме примери на одлична соработка помеѓу ВМРО ДПМНЕ и СДСМ. Покрај заедничката заложба за конечно донесување на антиЕУ Резолуција во Собранието, СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се договорија и за […]