ЧУДО на сцена: Аце Коцевски со уникатна порака

Аце Коцевски градоначалникот на Велес, со уникатна порака за македонска политичка сцена. „Упатувам повик до сите кандидати и кандидатки за градоначалник на Општина Велес, да дојдат во просториите на Општина […]