ЗЕКОЛИ јавно прашува што е со аферите на Шеќеринска?

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи со вознемирувачко и многу логично прашање во врска со објавените афери и корупциски скандали на министерот Шеќеринска. На неговата фан страна на ФБ тој прашува зошто […]

ЖECTОКА ВИCTИНА: Кoj гo пензиониpaше „кобpичетo“ Шеќepинска

Радмила Шекеринска ПРИНУДНО ја завршува својата политичка кариера, која трае од деведесеттите години. Заминува со нов надимак, генералите и офицерите на АРМ ја нарекоа „кобричето“, поради нејзината злокобност, уништување на […]