ХАЈРЕДИНИ со шамари по министрите на ЗАЕВ

После шамарите за Бујар Османи, на ред за шамарање кај екс министерот за финансии Џевдет Хајредини дојде и Артан Груби. „Можеби од денешната комфорност, удобност може да кажеме дека тогашната […]