СРАМНО искористување на ЛАМБЕ од партијата ЛЕВИЦА

После виктимизацијата во јавноста на музичката ѕвезда Ламбе Алабаковски за неговата пожар интервенција врз некултуриниот центар Ванчо Михајлов во Битола, како мува на лајно се залепи партијата Левица, која го […]

КОЛУМНА АТАНАСОВСКИ: Еден милион и осумстотини илјади слепци, болниот од Велес ги води!

Еден милион и осумстотини илјади слепци, болниот од Велес ги води! пишува м-р. Благојче Атанасовски, политички аналитичар На сите меѓународни истражувања, Македонците (читај: македонските граѓани), заедно со Турците, биле рангирани […]

АПАСИЕВ Е СОРАБОТНИК на Заеб во спроведениот ГЕНОЦИД

Бојкотот на Попис 2021 година спроведен од партијата Левица под водство на нивниот лидер Димче Апасиев е дирекна нарачка од геноцидниот Заеб, со цел да му се олесни работата да […]

МЕГА СКАНДАЛ: КОНЧИТА милионерката, 12 милиона евра во прашање?

Огромна афера ја тресе општина Карпош, особено советниците во Советот на таа општина. Станува збор за парцелата за изградба на бензиска станица во близина на хотелот Александар Палас. Според информациите […]

БОГОЈЕСКИ го утепа АПАСИЕВ за “историскиот говор“ во Собрание

После наглото подлегнување на македонските шутраци под јачината на „историскиот говор“ на другарот Апасиев, алијас Кончита, во Собрание, на социјалните мрежи се огласи Богојески, лидерот на Македонски Концепт, со одговор […]

СКАНДАЛ: Левица доби налог од Москва за Бугари во Устав

Политичката партија Левица на т.н. професор Апасиев подолго време отсуствува од јавната дебата по македонско – бугарскиот спор. Сите се прашуваат зошто? Имаше само една сувопарна изјава за прекин на […]