АНДOB: Пyтин cтои зад Бyгариja, гpeшат Зaeв, Бyчкоcки и Малecки

Сегашната политика на Бугарија водена од претседателот Румен Радев, кој инаку е следен од Бојко Борисов, Екатерина Захариева, Красимир Каракачанов и бугарските европратеници Андреј Ковачев и Ангел Џамбаски, ја спроведуваат […]