УНИКАТНО: Богојески за двојазичните униформи на ПОЛИЦИЈАТА

Јавноста е силно сензибилизирана за одлуката на Владата да воведе двојазични униформи на Полицијата, а такви се најавуваат и на Армијата. ВМРО ДПМНЕ како главна опозициска сила во земјава истакна […]