Артан Груби изјави дека ќе има ПРЕМИЕР АЛБАНЕЦ!

Првиот вицепремиер Артан Груби во интервју за Косовапрес изјави дека албански премиер во последните 100 дена од владата ќе има бидејќи како што вели за тоа има јавен договор. Тој […]

TEПAЧКА пoмеѓy Гpyби oд ДУИ и ВМPO ДПМHE, Axмети cмиpyва

На маса се тепаат, под маса се договараат, тврдат аналитичарите за односите помеѓу ВМРО ДПМНЕ и ДУИ! Вицепремиерот Артан Груби изјави дека лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски е веќе согласен […]