Скопјани се „варат“ во автобусите на ЈСП, нема клима ни на +40 степени

Скопјани се револтирани, бидејќи иако плаќаат не добиваат соодветен јавен градски превоз. Тие се жалат дека во овие жешки летни денови во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, посебно во […]