Колку заработија приватните болници од корона кризата?

Изминатата година значително доминираа приходите на приватните болници предизвикани од корона кризата. Аџибадем Систина, компанија во мешовита сопственост, оствари приход од 41,3 милиони евра и тоа е за 6 отсто […]