За бурките, ФК Вардар, зајчињата и мицињата

Изјави, Интервјуа, Македонија, Политика

Денешниот настап на Петар Богојески од Македонски Концепт предизвика огромни бранувања во јавноста во земјава. Особено неговите ставови за забрана за носење на бурки во земјата, ставот за ФК Вардар и Самсоненко, приватизацијата на СДСМ и скадалите во ВМРО ДПМНЕ.

Проследете го целиот настап на следниот линк:

Од овој настап работите стануваат многу појасни за политичката сцена на земјава.