УДАРНО обраќање на Богојески, отворено за кражбата на струја и корупцијата

Интервјуа

Ударно обраќање на Богојески од Македонски концепт во врска кризата во Македонија, но со клучни поенти.

Богојески отворено говори и за начинот на кој не ограбуваат нас граѓаните со енергетската мафија, но и нивниот предлог како да ја уништат корупцијата во земјава. Секако надворешната политика и решението за почеток на преговори со ЕУ, се дел од излагањето.

Ова е целосната снимка од настапот на Телевизија 24 во Студио 10: