AHКEТА: Зa Дyшкo или зa Cтeвчo

Сцена

Споделете го овој пост и изјаснете се дали го подржувате кандидатот на CДCM Дyшкo Becкoвски со лајк или кандидатот на ГPOM Cтeвчo Jaкимoвcки со срце?

Изјаснете се на фан страната на MKДенес!