Потврдена причината за смртта на принцот Филип!

Живот
Речиси еден месец од смртта потврдено е од што почина принцот Филип, сопругот на британската кралица Елизабета…
99-годишниот принц починал од старост, потврдија лекарите.
Таков тип на изненадување не се очекуваше. Сите останавме изненадени.