БОГОЈЕСКИ: Не може газето на два стола

Изјави

Петар Богојески од Македонски концепт објави нова содржина на неговата официјална фан страна. Тој запиша:

Каков сум, таков сум, не се давам никому!

„Кој сум јас и каков јазик зборувам не се прашања на кои може да се дозволи кој било друг да има право на збор. Тоа е лично мое прашање. Во една демократија, твојата држава не може да ти каже како се чувствуваш, а камоли некоја друга земја или организација,” рече Никола Димитров – Nikola Dimitrov, а јас се согласувам 1000%!

Но, токму истиот Димитров и коалициониот му партнер Ljubco Georgievski, застанаа зад ОПНАТ Балкан и со тоа ја предадоа КАУЗАТА, за грст алтани (власт, привилегии)!!!

Или си за ЕУ или за ОПНАТ Балкан! Не може газето на два стола!

Или си за македонската Кауза или си за туѓи бели дворови!

Вие господа избравте да служите на туѓи бели дворови, а за народот наш македонски ископавте црни гробови!

Јзк… ќе суди историјата!!! – објави Богојески