Кој е Сашо, а кој Никола на фото од детството

Живот

Сите ги знаете овие двајца?

На социјалните мрежи се појави фотографија на Сашо Мијалков и Никола Груевски во нивното детство.

Дали ги препознавате кој е Сашо, а кој е Никола?

Напиши коментар и сподели!