СКАНДАЛ во АРМ и Одбрана (видео)

Македонија

Полковникот Драган Ковачки, член на ИК на ВМРО ДПМНЕ на својата фан страна објави скандалозно видео.

На него се гледа како се руши таванот во војничкиот ресторан, кој непосредно бил реновиран, а за тоа Министерството за одбрана платило милиони народни пари.

Погледнете снимката до крај:

https://fb.watch/7OYVkVxovR/

 

https://fb.watch/7OYEXAg6Tx/