Дали ГPУEВCКИ кажа пpeдвpeме

Изјави

Социјалните мрежи споделуваат снимка на која пред неколку години се обраќа Никoлa Гpyeвски.

Што тој кажа во тоа време и дали бил во право?

Оставете коментар со Вашето мислење!