ЃOKOВИЌ има нoвocти за УC Oпeн

Lifestyle

Нoвaк Ѓoкoвиќ ќе се обиде да влезе во историјата на УC Oпен кој почнува денес, а првиот светски peкeт во Њуjopк ќе носи луксузен часовник вреден 19.000 евра.

Станува збор за син керамички часовник Биг Банг Мека – 10 од марката Хублот, а соработката со реномираниот швајцарски производител на часовници, Ѓоковиќ ја објави на друштвените мрежи.

Планирана е персонализирана лимитирана серија на часовници со потпис на Новак Ѓоковиќ, кој ќе се појавува на теренот на УС Опен со часовникот и ќе го става на рака по завршување на дуелот.