СКАНДАЛ: За д-р. Ахмети не важи закон, вие купувајте сертификати

Македонија

ДУИ е над законот, тоа се покажа во изминатите 20 години во кои ниту еден функционер на партијата не одговарал за корупција и криминал, не важат ниту мерките против коронавирусот кои во неколку наврати високи функционери на партијата беа снимени и документирани како ги прекршуваат.

На социјалните мрежи сега вирално се шири видео на кое се гледа лидерот на ДУИ, Али Ахмети во весело друштво со жива музика, без маски и никакви протоколи.

Прашањето е дали имаат вакцинални пропусници?