НАЈНОВО: Објавена химната на Отворен Балкан

Балкан, Забава

Во текот на денот беше објавена химната на новата Југославија, наречена Отворен Балкан. Без премногу да се вознемирувате, не станува збор за „Хеј Словени“, туку сосема друга химна.

Албанците од целиот Балкан со огромно задоволство истата ја прифатија и веќе ја поздравуваат. Србите се задоволни од направеното, а Македонците како и обично немаат став.

Повелете химната на Отворен Балкан:

Уживајте во музиката и текстот.