ЕКСКЛУЗИВНИ снимки од пожарот во Кочани

Македонија

Поради неспособност на власта, навреме да се справи со пожарите низ источна Македонија, вчера беа загрозени животот и имотот на граѓаните на повеќе места, но пред се во Кочани.

Екипата на МКДенес обезбеди снимки и слики од лице место. За да ги погледнете снимките, активирајте го линкот каде стои снимка 1,2 и 3.

snimka 1

Гореле куќи и автомобили на граѓаните.

погледнете снимка 2

snimka 2

Состојбата опасна и по животот на граѓаните.

snimka 3

Состојбата на терен сеуште не е ставена под контрола. Ќе ве известиме со дополнителни информации и снимки од лице место.