Нова репортажа од Русија за Македонија

Живот

Русите објавија нова репортажа за Македонија, особено за Скопје 2014 и општо за македонскиот начин на живот. Објавуваат понижувања и омаловажувања за Македонија и Македонците. Нас не претставуваат како некое неспосбно и полудено балканско племе. А што може друго да очекуваме од Русија?

Погледнете: