(Видео) УДАРНА ДОЗА Богојески на Бетмен шоу

Политика

Лидерот на партијата Македонски Концепт Петар Богојески имаше настап на Вечерното шоу на Богдан Илиевски Бетмен на ТВ Алфа.

Ударна доза Богојески на Бетмен шоу може да проследите на следен линк: