ОТКРИЕН планот на ПУТИН за „три дена“, еве што се случи

Европа

Путин ја нападна Украина пред една година, со план да го зеземе Киев за три дена и да ја окупира целата земја.

Но наместо тоа, после една година не само што не успеа планот на Путин, туку Зеленски ќе влезе во Москва и Русија ќе се распадне на три дела.

Тоа е тој прецизен план за Путин за „три дена“. Не постои во историјата на Русија поголема шупелка која и направила поголема штета на земјата од овој Путин.

Милиони не може да направат, колку една будала што може да уништи!