ЦАРОТ на Албанците го утепа Ахмети

Изјави

Изјавата на Али Ахмети од Шипковица, во која вели дека на украинска делегација им дал совет „да не се предаваат, како што не се предале УЧК во Македонија“, во негов стил ја коментира екс министерот за финансии Џевдет Хајредини:

„Ако Зеленски сака да ја добие војната како Али Амети, тогаш треба да го предаде оружјето и да побара амнестија од Путин.“ – напиша на ФБ ХЈРЕДИНИ и го потепа Аљи!

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D6071675596230373%26id%3D100001639770446&display=popup&ref=plugin&src=post