(Видео) ОБЈАСНЕТО РЕШЕНИЕТО за влез во ЕУ на Само Интервју со Богојески

Политика

Лидерот на политичката партија Македонски Концепт, Петар Богојески вчера настапи на Само Интервју на Канал 5 Телевизија со Гоце Михајловски.

Во интервјуто тој детално го објаснува решението за влез на Македонија во ЕУ, а тоа е донесување на граѓански Устав на државата и што тоа точно означува и како ќе се реализира.

Во продолжение ги споделуваме двата дела од интервјуто:

Дел први:

Дел втори: