Дознај за промената кај Пандев

Живот, Спорт

Капитенот на македонската фудбалска репрезентација помина долги години во македонскиот дрес.

Забележете ја трансормацијата низ 20 години кариера.

јуни 2001: 17 годишниот Горан Пандев на неговиот прв меѓународен настап!

јуни 2021: 37 годишниот Горан Пандев на неговиот настап на Европско Првенство во дресот на Македонија!

Голема промена, иста љубов, Македонија!