Нajдобpoто од Мaкeдoнцитa на Евpoпcкo првенство

Забава, Спорт

Македонските навивачи покажаа како се навива за Македонија.

Од се што прикажаа, споделуваме еден бесценет момент.

Да живее Македонија! Напред момци!