(Кратко видео) БОГОЈЕСКИ на Само Вистина за Македонија во плановите на ПУТИН и Косово

Политика

Националниот лидер на политичката партија Македонски Концепт имаше настап на вчерашното издание на емисијата Само Вистина на Канал 5 Телевизија.

Помеѓу другото, тој објасни која е намерата на Путин со референдумите во Украина и како истото може да се одрази врз Македонија.

Погледнете го краткото видео: