ФОТО : Заев на трибини

Балкан, Македонија, Спорт

Премиерот Зоран Заев со сопругата Зорица го гледаа натпреварот помеѓу Македонија и Австрија на Европското првенство во Букурешт.

 

Заев им посака среќа , успех и храбра игра на нашите фудбалери .

Заедно со нив беа и министрите Бујар Османи и Крешник Бектеши.