ОБЈАВЕНА УРНЕБЕСНА фотографија од Путин како млад војник

Забава

На социјалните мрежи во Русија, особено на рускиот канал Телеграм се шири урнебесна фотографија од младоста на Путин, кога бил млад војник.

На фотографијата се гледа дека Путин имал проблем со сексуалната ориентација и со воената определба, па бил ангажиран како машка проститутка во нацистичка единица.

Се разбира фотографијата е монтажа, која служи за забава на руските граѓани, кои ја исмеваат денацификацијата на Путин во Украина и не ја поддржуваат воената окупација на нивната блиска и пријателска Украина.