ХРИСТОС ВОСКРСНА, честит Велигден од Македонски Концепт

Политика, РЕЛИГИЈА

Почитувани граѓани,

во време невреме, кога нашиот народ е соочен со силни искушенија, доаѓа Божјата радост за Христовото Воскресение,

светлина која дава надеж и сила да продолжиме напред, кон нов систем за поквалитетен живот за секој еден наш граѓанин.

Честит Велигден на сите православни граѓани од Македонски Концепт и сите наши активисти, без разлика на која верска определба припаѓаат.

За многу години, да се сеќаваме и среќаваме само за добро и убаво!

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!

ВИСТИНА ВОСКРЕСНА!