ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО од италијанската рок група Манескин за Украина

Европа, Сцена

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО од италијанската рок група Манескин со специјална изведба на песна за поддршка на Украина.

Повеќе меѓународни актери, уметници, музичари, изведуваат разни перформанси со цел поддршка на борбата за слобода на Украина.