Богојески: Заев го изгуби европскиот пат!

Македонија

Петар Богојески, промотор на Македонски Концепт на својата официјална фан страна реагираше на посетата на Заев на Турција.

Богојески напиша:

Ден за ден сме се подалеку од ЕУ, а се поблиску до “Грујо”!!!

Барок, луксуз, тоталитаризам, антиЕУ поведение… следува бегство во ?!?

После факторизација на криминално – џихадистичка келија во СДСМ, антиЕУ акција… ова е веќе антиСАД политика… а сето тоа ќе даде антиМК резултат!

Заев го изгуби европскиот пат! Со тоа ја доведува во опасност македонската државност!

Следува Законот за заштита на државноста, за да не ни се случува “Заев” никогаш повторно!
#доаѓазаконот