(ВИДЕА) ЧУДО ВО УКРАИНА, народот и армијата со цвеќе ги пречекуваат Русите

Европа

Путин беше во право кога истакна дека тој и неговата армија се омилени во Украина. Тоа се покажа на дело последниве денови, кога руската армија ги ослободи и влезе во окупираните украински градови од Украинците.

 

На првото видео е прикажан пречекот од страна на украинската армија, а на следната снимка е пречекот од граѓаните во ослободените градови. Отворете линк:

https://fb.watch/bOMnmosoqm/

После овие величенствени пречекувања со свеќе и ора на руските ослободители, на Путин и на светот им стана јасно, колку се омилени во Украина.