(Видеа) ПУТИН НА ДЕЛО во Москва, млати млади Руси

Европа

Целиот свет е веќе преплавен со видео снимки од демонстрации во срцето на Русија, во Москва и Петровград, против Путин и неговата приватна војна во Украина.

Но овие видеа се шокантни, што младите Руси жестоко се спротиставуваат на путиновите орди.

 

На следната снимка се гледа како Русите со крената глава, пеат и горди на себе одат во затвор под чизмата на сатрапот Путин.

 

Русите се сепак чесен и горделив народ, многу проживеале, ќе го преживеат и третиот антихрист кој управува со Русија.