(Видео) НОВА СТРАТЕГИЈА НА ПУТИН, тенкови убиваат цивили

Европа

Срамот е веќе вон контрола. Нема по срамно за една армија со тенкови да пука на цивили. Денес се случи срамен настан во областа на Харков, каде протестираа мирни цивили против окупација на нивните домови.

Протестантите беа гаѓани со тенковски гранати, снимено во живо. Има и загинати и повредени!

Има ли грам чест во руската армија? Остана ли нешто од војничкото достоинство, ако некогаш го имале?