(Видео) ДИРЕКНО ОД ФРОНТ: Лов на руски хеликоптери

Европа

Војната продолжува, а светските медиуми се преплавени со хаотични снимки од самиот фронт.

Погледнете снимка на која се соборуваат руски хеликоптери, кои напаѓаат врз Украина:

 

На следната снимка се гледаат последиците од тој лов. Соборени хеликоптери по украинска земја, меѓу кои и најмодерните руски напаѓачи:

 

За вечерва се најавени најтешките битки на украинските фронтови.