УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Украинците полудеа од храброст, рачно кине тенк како зајак

Европа

До сега има илјадници видеа од херојството на украинските борци, но ова видео ќе ве направи да се зачудите до каде може да оди човековата храброст, кога се брани своето!

Погледнете како се уништуваат најмодерни руски тенкови, од само еден човек:

 

Вакви херои до сега не се забележани во светската историја на војните! Напред херојски народе на Украина!