(Видео) ПУТИН е болен, преку „ТВ Русија денес“ симулираше нуклеарна војна

Европа

Вампирот од Кремељ, Путин е болен. Преку неговата измеќарска телевизија „Русија денес“ пред светот презентираше глобална нуклеарна војна.

На снимката се прикажани нуклеарните боеви глави и последиците од нив. Почетен напад на Русија врз ЕУ со нуклеарно и конвенционално оружје, возвратување на нападот од САД и крајниот удар од Русија.

 

Ваков психопат до сега немало во светски рамки. Мисли дека некој ќе заплаши, а светот се подготвува да го осуди за воени злостроства против цивилите и мирниот украински народ.